lightefficient.com er nå blitt tiensu.no

Om oss

Tiensu Energiløsninger

Tiensu ble etablert i 2012 under navnet Light Efficient. Selskapet har siden oppstart jobbet med energieffektiviseringsløsninger for industri, lager, transport og kontor.

Kombinasjonen av lang erfaring innen næringsbygg på energieffiktiviseringsfeltet gjorde oss godt rustet til å kunne levere flere løsninger og Tiensus portefølje ble ytterligere utvidet i 2022.

Navnet Tiensu kommer fra elven «Tiensuu» i Lakselv, beskrevet som Lakselvas «smykkeskrin». Tiensu betyr «ved veiens ende», og vår ide er at næringsbygg kunne være klimanøytrale og produsere egen energi ved hjelp av de naturlige elementene, dette skal være veiens ende for industribygg.

Solide partnerskap med innovative selskaper sørger også for tilgang på høykompetente programmerere, utviklere og ingeniører lokalisert i blant annet Skandinavia, USA, England og Tyskland. Denne kompetansen bruker vi aktivt til det beste for deg som kunde. 

I en bransje som baserer seg stadig mer på salg av komponenter, har Tiensu valgt å innta et bredere perspektiv. Kjøper du systemer av oss, skal du ha en sparringspartner så lenge du trenger det.

Vårt fokus er kvalitet i alle ledd, og vi har siden oppstart vært en av driverne i bransjen på levetid og garantier. Vi vil gjennom våre partnere fortsette å drive bransjen fremover, og gi deg løsninger som muliggjør inntjeningsmuligheter, digitalisering og store energibesparelser

Vi tar miljø på alvor

Tiensu tar miljø på alvor. I hvert prosjekt vi utfører lager vi et komplett klimaregnskap på alt fra produksjon av utstyr til faktiske besparelser i prosjektet. 

Kontakt oss i dag!

Lurer du på noe om våre produkter og tjenester? Vi hjelper deg gjerne.