lightefficient.com er nå blitt tiensu.no

Lysstyring

100 % av lyset du trenger for 10 % av kostnadene

39 % av energikostnadene våre brukes til belysning. Å bytte fra tradisjonell belysning til LED sparer deg allerede for 50 % av lyskostnadene. Smart LED øker effektiviteten med ytterligere 30–40 % ved at lysene utstyres med sensorer som automatisk tilpasser seg den faktiske bruken av fasilitetene. Du kan altså drastisk kutte energibruken, uten at det går utover arbeidsmiljøet.

Våre produkter er levert av Digital Lumens. Dette gjør at vi kan sikre kvalitet i alle ledd, og levere produkter som ligger på topp på både levetid og garantier.

Snarveien til digitalisering

Smarte LED-lys er den perfekte inngangen til å digitalisere virksomheten. Når du installerer sensorer og kobler dem opp til et styringssystem, kan du samtidig bygge en fullstendig digital kopi av fasilitetene.

Slik fungerer våre systemer.

Vi leverer sensorer og styringssystemer som kan supplementere det meste av annet lys. Har du investert i et nytt belysningsanlegg uten styring? La oss hjelpe deg. Les om våre eksterne sensorer her.

Finn ut mer om styringssystemet her.

Hva gjør LED intelligent?

Det som skiller intelligent LED fra tradisjonelle LED-armaturer er sensorene og systemene knyttet til armaturene. Light Efficient er en av få i det nordiske markedet om å levere systemer for smart lysstyring, og dermed levere intelligent LED. Det er ikke bare energieffektivt lys, men lys med energieffektiv atferd.

Energieffektiv adferd gir også lang levetid på armaturene. Dette er også bakgrunnen for at vi alltid har operert med markedsledende garantier på hardware.

Dette gjør vårt system fleksibelt, effektivt og enkelt.

SiteWorx Styringssystem

Få full innsikt i energiforbruket ditt

Alle smarte LED-lys fra Light Efficient er koblet opp til et felles styringssystem (SiteWorx), som lar deg måle, validere og analysere strømforbruket ditt. Her kan du få en fullstendig heatmap av fasilitetene dine, så du kan tilpasse bruken av lysene for maksimal gevinst. Du kan lett overstyre automatikken ved inspeksjoner eller andre spesialtilfeller. Systemet sikrer deg fullt innsyn og full kontroll.

Følg opp alle prosesser automatisk

Styringssystemet SiteWorx er ikke bare ment for lys, men lar deg skape en komplett digital kopi av hele virksomheten din. Styr og overvåk alt fra vann og ventilasjon til produksjonsutstyr og utslipp gjennom samme system, med full innsikt i energibruk, avvik og mulige forbedringer. Det kutter ikke bare kostnader, men er et uvurderlig verktøy for deg med tilsynsansvar.

Alt dette måles via sensorer som automatisk rapporterer fortløpende til det overordnede systemet. Ved å unngå manuell inspeksjon og sporing, sparer du tid, øker produktiviteten og minimerer muligheten for menneskelige feil.
Styringssystemet SiteWorx Sense gir full kontroll.

Systemet består av tre applikasjoner: SiteWorx Tune, SiteWorx Area og SiteWorx Sense.

Få et forsprang på konkurrentene

LED-lys er for mange allerede gammelt nytt. Om vi ser på den globale trenden, er det tydelig at heldigitale styringssystemer er det neste store skrittet for lager, transport og produksjonsbedrifter. Ved å bruke lysene som inngang til å digitalisere hele virksomheten, kan du sørge for å ligge et hestehode foran konkurrentene dine innen det blir en selvfølge i Norge også.
– Kvaliteten på lyset er også bedre, og det er noe de som arbeider i hangaren setter høyt
Tom Coward
Tom Coward
Eiendomssjef, SAS Norge

100 % av lyset du trenger for 10 % av kostnadene

39 % av energikostnadene våre brukes til belysning. Å bytte fra tradisjonell belysning til LED sparer deg allerede for 50 % av lyskostnadene. Smart LED øker effektiviteten med ytterligere 30–40 % ved at lysene utstyres med sensorer som automatisk tilpasser seg den faktiske bruken av fasilitetene. Du kan altså drastisk kutte energibruken, uten at det går utover arbeidsmiljøet. Våre produkter er levert av Digital Lumens – An OSRAM Business. Dette gjør at vi kan sikre kvalitet i alle ledd, og levere produkter som ligger på topp på både levetid og garantier.

Snarveien til digitalisering

Smarte LED-lys er den perfekte inngangen til å digitalisere virksomheten. Når du installerer sensorer og kobler dem opp til et styringssystem, kan du samtidig bygge en fullstendig digital kopi av fasilitetene. Slik fungerer våre systemer. Vi leverer sensorer og styringssystemer som kan supplementere det meste av annet lys. Har du investert i et nytt belysningsanlegg uten styring? La oss hjelpe deg. Les om våre eksterne sensorer her. Finn ut mer om styringssystemet her.

Hva gjør LED intelligent?

Det som skiller intelligent LED fra tradisjonelle LED-armaturer er sensorene og systemene knyttet til armaturene. Light Efficient er en av få i det nordiske markedet om å levere systemer for smart lysstyring, og dermed levere intelligent LED. Det er ikke bare energieffektivt lys, men lys med energieffektiv atferd. Energieffektiv adferd gir også lang levetid på armaturene. Dette er også bakgrunnen for at vi alltid har operert med markedsledende garantier på hardware. Dette gjør vårt system fleksibelt, effektivt og enkelt.

Våre intelligente LED-armaturer

RLE intelligent high bay LED-armatur

Med utskiftbar smartsensor og Bluetooth®-teknologi sørger RLE for avansert belysningskontroll som gir store energibesparelser, åpner opp for nye IIoT-applikasjoner, og gir brukerne mulighet til å enklere og rimeligere opprettholde full kontroll over hele lokalet. Armaturen er beregnet for store takhøyder. Lumenverdi: 18 000–60 000 lm Lysutbytte: Opptil 140 lm/W Miljø: IP66 (kun innendørs bruk) Driftstemperatur: -40–65°C Optikk: Smal, bred, bred/glass, smal/glass Nødbelysning: Battery Backup (valgfritt) Garanti: 10 år
CLE intelligent LED-armatur
Med enestående ytelse og pålitelighet på tvers av et bredt spekter av industrielle og kommersielle lokaler, er armaturen et energieffektivt og kostnadseffektivt alternativ til uintelligent LED, lysstoffrør og HID-armaturer. Lumenverdi: 10 600–46 843 lm Lysutbytte: Opptil 159 lm/W Miljø: UL Fuktig Driftstemperatur: -20–50°C Optikk: Bred/diffus, bred/klar, lineær Nødbelysning: Battery Backup (valgfritt) Garanti: 10 år

LLE intelligent low bay LED-armatur

Ved å koble en lineær armatur med et frittstående sensorsystem sørger LLE for fleksibel styring av både individuelle armaturer og soner. Dette, i kombinasjon med belysning av høy kvalitet, gjør armaturen ideell for et bredt spekter av lokaler med lav til mellomhøyde. Lumenverdi: 3 987–6 525 lm Lysutbytte: Opptil 126 lm/W Miljø: IP40 Driftstemperatur: -10–40°C Optikk: Diffus Garanti: 10 år

Kontakt oss i dag!

Lurer du på noe om våre produkter og tjenester? Vi hjelper deg gjerne.